Vise Dulci. Dulci Vise. Visez dulce

Mama m-a învățat că mâncarea strânge toți oamenii dragi la un loc. Zile de naștere, aniversări, mese de weekend ori mese neprevăzute, împreună cu unchi, mătuși sau prieteni, cu torturi cremoase, paste delicioase, pizza homemade, aperitive de-te-lingi-pe-de-ge-te, papanași sau cu lasagna și al ei sos bechamel făcut perfect.

Cum erau multe delicii pe care le făcea, erau și multe foi, carnețele și caiete pline cu rețete. Caietul alb cu prăjituri a rămas preferatul meu.

Anul acesta, pe 8 Martie, m-am gândit să mă întorc puțin în timp și să fac toate rețetele din caiet pe care mama le făcea cândva.

De ce am numit toată nebunia aceasta „Vise Dulci”? Pentru că, trebuie să recunosc, eu mereu visez la ceva dulce. În orice moment al zilei, la orice oră, aș mânca o ciocolățică, un biscuite sau, fie, o felie de tort.

VISE DULCI ♦ A visa cu ochii deschiși preparate dulci, ciocolătoase, cu bezea, fructe, frișcă ori cu tot ceea ce este mai bun în lumea asta, aromate, însiropate și parfumate, de se îmbie bucătăria și toată scara blocului.

Până la finalul verii vreau să încerc toate cele 40 de rețete din caietul magic. Vor fi creme, torturi, bomboane, rulade, fursecuri și înghețate aromate ( fingers crossed )

La final le voi selecta pe cele mai yummy yummy și le voi spune povestea. Cum? Rămâne surpriză.

Inspirată și de filmul Julie & Julia, dar și ca să-mi pun mixerul mereu în funcțiune și să nu uit de ce m-am apucat să fac asta, fiecare deliciu se va bucura de câte un story pe contul de Instagram Atelier de Prăjiturit, dar și pe contul personal. Voi menționa trei dintre ingredientele folosite și voi lăsa poza preparatului să transmită tot ce are mai bun ( sau mai puțin bun )

Aici, pe blog, vor ajunge doar deliciile ale căror rețete nu au suferit nicio modificare și care au ieșit purrfect din prima.

Așadar, acestea fiind spuse, mă apuc de prăjiturit ✨

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments