Îndrăzneț.shop: magazinul online apărut în pandemie, plin cu cadouri îndrăznețe

magazin_online_de_cadouri

În luna iulie a acestui an, Marian Vasii, împreună cu Robert Șomodi, au dat deschis magazinul online Îndrăzneț – loc în care și-au dorit să strângă obiecte vintage și creații ale artizanilor români, din Brașov 🤍

Pandemia a venit cu diverse modificări în obiceiurile noastre de zi cu zi, mai ales în modul în care alegem să facem cumpărături. Dacă înainte străbăteam în lung și-n lat magazinele după mâncare sau cadouri, acum varianta cea mai sigură este să comandăm online. Iar conceptul Îndrăzneț s-a ghidat fix după acest lucru.

Pe site-ul lor vei vedea că sunt multe categorii de obiecte create de români, de la tablouri, dulciuri, obiecte croșetate sau accesorii. În plus, poți face comanda în timp ce stai pe canapea și mângâi pisica și, bonus, ajuți creatorii români. Dacă găsești și câte-un set de pahare sau ceșcuțe vintage, te bucuri și de câteva momente de răsfăț în mijlocul unei zile aglomerate de luni.

Citește rândurile de mai jos și află povestea Îndrăzneț ✨

Povești. Gânduri. Cadouri

Cine este în spatele Îndrăzneț: Marian Vasii si Robert Șomodi, doi tineri creativi.

De unde a venit numele Îndrăzneț: Numele a venit natural deoarece căutam ceva ușor declinabil si totuși empatic cu criza actuală. Ne-am gândit apoi la eroii în alb și actul de curaj la nivel global. De la curaj la îndrăzneț a fost un swich rapid. Îndrăzneț fiind pasul către shoppingul online apreciat în situația de acum și, totodată, apelul nostru optimist de a alege îndrăzneț, de a  îndrăzni să crezi, să visezi, să oferi bucurie sau să te răsfeți.  

Care este povestea din spatele business-ului: Povestea este strâns legată de pandemia în care lumea se află acum. În cele trei luni de izolare am trecut la un shopping online masiv, ceva ce nu făceam regulat, și am fost mai mult sau mai puțin satisfăcut de întregul proces. Înainte, plăcerea mea era să merg în târguri sau în magazinele cu lucruri second hand și să găsesc lucruri frumoase sau inedite cu care să mă răsfăț atunci când beau un ceai, o bere sau vreau un plating fain cu care să-mi impresionez musafirii. Cum COVID19 a reușit să schimbe toate aceste mecanisme personale din viețile tuturor, am proiectat ce vreau eu de la o experiență de shopping online, dar și cum pot integra autori și antreprenori din Brașov, orașul în care louiesc, sub aceeași umbrelă. Mi-am dorit ca micile afaceri să nu sufere în această perioadă și să sprijin, cât pot, economia locală. Așa s-a născut Îndrăzneț, un magazin online de cadouri și mofturi, cu ton optimist, cu produse, autori, artiști și antreprenori din Brașov.

Ce tip de produse se regăsesc pe site: Pe site găsiți obiecte vintage, artă, poezie, produse realizate de autori sau designeri, bunătăți și dulciuri, toate diferite și cu o identitate unică. Putem restrânge aria la un numitor comun: starea de bine. Așa că, spunem noi, Îndrăzneț poate fi primul magazin online din cultura hygge din România.

Unde găsiți obiectele vintage pe care le puneți spre vânzare: Este o aventură extinsă pe câțiva zeci de kilometri. Robert se ocupă de acest demers și merge prin diverse târguri sau magazine atât din Brașov, cât și din împrejurimi.

După ce criterii vă ghidați atunci când le selectați: Prețul este primul aspect pe care îl luăm în considerare. Nu vrem ca prețul de pe site să fie unul extravagant și atunci încercăm să achiziționăm cât mai ieftin obiectele, pentru a le vinde mai departe cu aceeași decență a achiziției. Bucuria nu costă mult și ne dorim ca toate obiectele să ajungă la cei pasionați de vintage.

Dacă cineva vrea să cumpere produsele voastre, unde le poate găsi ( atât online, cât și fizic ): Momentan suntem doar online, pe www.indraznet.shop. În Brașov livrarea este gratuită, iar în alte orașe din țară, obiectele achiziționate, mai puțin cele perisabile  – dulciurile, pot ajunge prin curier.

Spune-mi un desert care ar merge perfect într-un recipient existent pe site: Cu siguranță orice desert delicios ar merge într-un recipient vintage. Cea mai mare surpriză de pe site-ul nostru, care are tematică dulce, este dată de Bianca Rotaru, cea care oferă un concept tare interesant: o brioșă delicioasă și pufoasă, însoțită de o poezie. Cine mai cumpără astăzi genul liric? Cu siguranță această brioșă, așezată pe un platou vintage, sorbind dintr-o ceașcă burgheză de ceai și citind o poezie contemporană, reprezintă cheia spiritului Îndrăzneț.

Dacă ar trebui să asociezi Îndrăzneț cu o emoție, cu ce ai asocia-o: Cu optimismul.

Ce planuri de viitor aveți pentru Îndrăzneț: Cumva ar fi natural ca după revenirea la normal să deschidem și un hub offline. În plus, Robert va apărea curând cu niște deserturi tradiționale ungurești pe site.

Dacă vreun artist vrea să își etaleze produsele pe site-ul vostru, ce criterii trebuie să îndeplinească & cum poate lua legătura cu voi: Să creadă în produsul pe care îl face, să nu exagereze cu prețul – aici este o paranteză lungă de dezbătut, atât din punct de vedere etic, cât și estetic, și respectăm valoarea indiscutabilă a fiecărui artist, însă nu dorim, pentru moment, ariști cotați la mii de euro, pentru că aceasta este treaba galeriilor – și, nu în ultimul rând, să își dorească să ofere bucurie în tandem cu întregul spirit Îndrăzneț. Putem fi contactați atât pe Instagram, cât și pe contact@indraznet.shop.

5 2 votes
Article Rating
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments