Despre mine

Yellow!

Eu sunt Ștefania – iubitoare de flori, pisici, caligrafie, ilustrații, cărți, lumânări parfumate și de ceea ce provoacă emoție și bucurie în oameni, ciocolata.

Gătitul pentru mine a fost dintotdeauna o formă de relaxare. Acele momente în care te deconectezi complet și ești doar tu, cu telul, zahărul și cuptorul aprins, și știi că urmează să îți iasă cea mai bună prăjitură, sau nu, sunt magice.

În 2017 m-am gândit să pun la un loc ce-mi place cel mai mult să fac – să scriu și să gătesc – și am decis să încep blogul Atelier de Prăjiturit cu rețete child friendly. Apoi am început și un vlog funny tot pentru copii, am făcut ateliere de gătit și decorat prăjituri, iar într-o zi am pus stop. De ce? Nici până astăzi nu știu, însă am realizat că de atunci și până acum pasiunea pentru scris nu a dispărut, prietenii sunt în extaz când gustă dulciuri făcute de mine și am strâns tot felul de povești, vise și rețete pe care îmi doresc să le împărtășesc cu alți oameni.

Astfel, Atelierul de Prăjiturit a prins iar contur, acum, în 2020, sper eu pentru cât mai mult timp. Îmi doresc să fie acel loc de care oamenii vor da cu nasul în timpul căutărilor pe internet despre cum să facă un tort delicios, o ruladă cremoasă ori niște truffe ciocolătoase care se topesc, de-a dreptul, în gură.

Dacă-ți place ce fac și vrei să-mi transmiți un gând, un sfat, o întrebare sau o îmbrățișare virtuală, îmi poți scrie aici, pe Instagram sau pe Facebook.

Hugs & kisses ✨