Conturat: combinația magică dintre materialele dure și plantele diafane

conturat_vaze_decorative

CONTURAT este despre contraste și frumusețe. În spatele vazelor inedite se află Ariana Hodorcă și Albert Kaan, absolvenți ai Facultății de Arte București la secția grafică, respectiv sculptură. Cei doi au încercat, de-a lungul timpului, să profeseze în mai multe domenii creative: design-ul de scenă, pictura, design-ul floral și instalațiile creative, însă, în prezent, Ariana este florist, iar Albert este freelancer.

Brandul lor a luat naștere datorită pasiunii lor pentru instalația – obiect și cea pentru flori. Totul a pornit de la o bucată dură de metal, puțină imaginație și dorința de a crea o vază specială. Apoi a venit un strat de culoare, câteva borcănașe transparente pentru flori și, pe 21 iunie, un cont de Instagram plin cu minunății gata să-și găsească o nouă casă.

Află și tu povestea vazelor care au acaparat Instagramul în rândurile de mai jos ✨ Dacă cunoști alte branduri sau ateliere creative, dă-mi de veste ca să le spun povestea pe blog 🤍

Povești. Gânduri. Forme

Care este povestea business-ului vostru: Pornind de la faptul că ne place mult să ne decorăm apartamentul cu obiecte unicat , construite chiar de noi (rafturi, mese, etc), am trecut prin mai multe stadii de discuție, până s-a pus problema unei vaze.  Deși am lucrat în domeniul floral, nu am avut o vază-suport preferată pentru flori, așa că Albert a decis să îmi facă facă una. Totul a pornit ca o joaca inițial – niște încercări, a îndoit câteva forme, până a ales una. Ne-a plăcut enorm rezultatul, mai ales pentru contrastul dintre materialul dur, un metal îndoit fluid, și florile foarte delicate.

De cât timp sunteți pe piață: Pe 21 iunie am deschis oficial pagina de Instagram și încă suntem uimiți de feedback-ul pozitiv primit. Știam că obiectele noastre urmau să fie apreciate, însă fără vreo experiență de social media managing credeam că va fi dificil să avem un reach relevant.

De unde a venit numele „Conturat„: Numele brandului nostru definește  procesul prin care transpunem formele organice din care ne inspirăm, regăsite în natură, în forme minimaliste. Cu alte cuvinte, sintetizăm și conturăm formele care ne-au plăcut în jurul nostru.

Pe câte forme și câte culori se pot realiza obiectele Conturat: Până în prezent avem disponibile treisprezece modele, de mărimi diferite, cu prețuri care variază în funcție de mărime și complexitate între 80 și 150 lei. Modelele sunt disponibile pe foarte multe culori, dar și non-culori, pe care le aleg clienții : trei nuanțe de roz, galben, lila, mov, turcoaz, babyblue, peach, grena, verde deschis & închis, alb, negru, gri, etc. Orice model trece printr-un proces creativ, este imaginat, discutat și desenat până ajunge sa ne satisfacă.

Dacă cineva vrea să cumpere produsele voastre, unde le poate găsi: Produsele Conturat se comandă exclusiv pe Instagram, această platformă care, în opinia noastră, funcționează mai bine ca un site, cel puțin în prezent. Plănuim să ne facem și un site oficial în viitor. Undeva la începutul anului viitor vom avea disponibil un atelier sau showroom care va fi deschis publicului pe baza programărilor făcute în prealabil.

Cum este experiența Conturat pentru un cumpărător: Noi vrem să oferim o întreagă experiență specială persoanelor care decid să ne achiziționeze produsele. Acestea vin împreună cu un bol de sticlă, ambalate în pungă sau cutie, cu hârtie colorată personalizată, pentru a oferi o senzație plăcută. Ne-a plăcut mereu să primim cadouri inedite și ne dorim să oferim, la rândul nostru, aceeași bucurie.

Ce planuri de viitor aveți pentru Conturat: Deschiderea unui atelier sau showroom unde se vor putea planifica vizite pentru discuții deschise cu publicul și pentru vizionarea produselor, dar și să ne vedem încet, încet, produsele pe mesele teraselor preferate.

Foto: CONTURAT

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments